5/16/2014

Volvo IT hamnade högt upp i nordisk outsourcingrapportby Volvo IT

Volvo IT rankades högt när kunder tillfrågades vad de tycker om sin IT-leverantör. Bra prestanda och fokus lyftes fram när rapporten presenterades för Volvo IT.

I undersökningen värderades Volvo IT när det gäller outsourcing till externa kunder. Under de senaste fem åren har Volvo IT varit bland de fem högst rankade företagen.

Jef Loos, chef för Sourcing Research Europa på Whitelane säger: "Vad som skiljer Volvo IT och gör Volvo IT speciellt, är att ni ses som en stabil partner med bra fokus. Kunderna anser att Volvo IT är en pålitlig leverantör."

Helena Walldorf, Vice President External Business på Volvo IT, är stolt över resultatet och säger: "Det här är återigen ett bra resultat för Volvo IT och en bra indikator på att vi kan erbjuda marknaden något unikt."

Studien genomfördes av Whitelane Research i samarbete med PA Consulting. Whitelane Research är en oberoende organisation med fokus på outsourcing forskning. Undersökningen omfattade mer än 1000 unika IT-outsourcingavtal och riktades mot IT- och ekonomi-chefer från mer än 350 IT-organisationer i Norden.

Volvo IT är nummer ett när det gäller nöjdhet avseende infrastruktur i Sverige. Volvo IT är nummer fyra när det gäller hur nöjda kunder är i allmänhet med tjänsteleverantörerna, där vi har en genomsnittlig kundnöjdhetsnivå på 78%, jämfört med genomsnittet på 71%.


Läs mer >>

Hans-Jörgen Brandt
Head of Marketing & Media
+46 31 3237024
e-mail: hans-jorgen.brandt@volvo.com

Printer friendly version